Ljubljana, 27. 8. 2011Spoštovane sodelavke in sodelavci projekta Fibonacci!


Upam, da so Vam počitnice omogočile veliko počitka in sprostitve. Ker se bliža novo šolsko leto, že načrtujemo tudi nadaljnje dejavnosti projekta Fibonacci.


V prihodnjih desetih dneh boste tisti, ki ste obiskali vsaj tri delavnice in poslali poročila o izvedenih dejavnostih z učenci v razredu, po pošti dobili potrdila o sodelovanju v projektu. Tiste, ki ste dejavnosti izvedli, pa še niste poslali poročil, vabim, da to storite pred koncem septembra 2011. Pravočasno prispela poročila bomo vključili v predstavitveno publikacijo. Vljudno vas tudi prosim, da mi pošljete morebitne rezultate vprašalnikov za učence, če so jih ti izpolnili. Vsem pa še enkrat hvala za prispevek k uspešnemu delu projekta in posodobitvi pouka naravoslovja v Sloveniji.


Vse sodelavce v projektu tudi vabim, da sodelujete v projektu tudi v prihajajočem šolskem letu. Prosim vas, da z odgovorom na to sporočilo potrdite nadaljnje sodelovanje v projektu (zadostuje samo e-sporočilo, da boste še naprej sodelovali) ali sporočite, da v projektu v šolskem letu 2011/12 ne nameravate sodelovati. Samo če v projektu NE boste več sodelovali, vas prosimo, da izpolnite evalvacijski vprašalnik v prilogi in ga izpolnjenega v e-obliki vrnete na moj naslov skupaj s sporočilom o prenehanju sodelovanja. Izpolnjevanje vprašalnikov zahteva zunanji evalvator projekta, da Evropski komisiji omogočajo oceniti kvaliteto vodenja in dela projekta. Obravnavani bodo anonimno.


Vaš odgovor glede nadaljnjega sodelovanja pričakujemo do 5. 9. 2011. Na izpraznjena mesta bomo sprejeli nove sodelavce, z delavnicami pa začeli konec septembra ali v začetku oktobra 2011. Delavnice bodo potekale v Ljubljani, Kamniku in Kranju, razpored in ostala obvestila pa bomo objavljali  na spletnih straneh projekta
www.fibonacci-project.si.


Ob začetku novega šolskega leta vam želim veliko zadovoljstva pri delu, kreativnega udejstvovanja in vas lepo pozdravljamAna Gostinčar Blagotinšek, nacionalna koordinatorica projekta Fibonacci
s sodelavci